Serveren en proeven |
|
Proefnotities: |
Een aangename geur van rijpe bloemen en geel fruit. In de eerste aanzet een milde en verfrissende mousse, gevolgd door zachte zuren, rijp geel fruit zoals citrus en iets van brioche. De afdronk is intens met een lange finale. |
Serveersuggesties: |
Lekker als aperitief, bij schaal en schelpdieren, visgerechten en bij kip in saus. |
Serveertemperatuur: |
6-8° C. |
|
|
Wijngaard |
|
Druif: |
Xarel·lo, Macabeo, Chardonnay en Parellada |
Oppervlakte wijngaard: |
22 ha. |
Bodemsamenstelling: |
Gemengde kleibodem. |
Opbrengst per ha.: |
59 hl. |
Organic met certificaat: |
nee |
|
|
Achtergrond |
|
Wijnhuis: |
Cava April |
Streek: |
Penedès |
Cava April Brut Blanco
- Spanje
- Droog
Advies nodig?
Neem dan snel contact met ons op.
Wij zijn 24/7 bereikbaar.
0512-361951info@wijnhuismachiel.nl